In 1898 vestigt Chris Jasper Meijers zich als huisschilder in Dordrecht. Met een blik verf en een kwast achterop zijn fiets gaat hij van opdracht naar opdracht.

Midden jaren veertig doet zijn zoon, Jasper Meijers, zijn intrede. Dit al op 17 jarige leeftijd door het plotseling overlijden van zijn vader. Hij laat het bedrijf in de jaren na 1950 verder groeien met grotere opdrachten.

Op 3 januari 1990 zou de 3e generatie, Philip Christiaan Meijers, gaan teken voor de helft van de aandelen. Maar ook zijn vader komt plotseling te overlijden, waardoor ook de 3e generatie op dat moment de hele zaak dient over te nemen.

Vandaag de dag werken er circa 15 ervaren medewerkers bij Meijers Schilders, die elke dag klaar staan om vakwerk af te leveren. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op de totale zorg voor vastgoed.

Meijers Schilders is een mensenbedrijf waar niet de baksteen centraal staat, maar de bewoner van de woning of de gebruiker van het pand. Wij staan voor heldere communicatie en nauwe samenwerkingen met onze opdrachtgevers en bewoners. Dit zorgt ervoor dat wij al meer dan een eeuw naast de klant staan om samen zijn of haar wensen te realiseren.

Missie:

Onderhouden en verbeteren van vastgoed in een bewoonde omgeving.

Visie:

Kwaliteit leveren met zorg, respect en plezier voor de eigenaar, eindgebruiker en medewerker.