Regelmatig moet het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand worden bijgehouden. Dit is niet alleen om uw woning of bedrijfspand een betere uitstraling te geven, maar het beschermt ook tegen bijvoorbeeld het rotten van uw kozijnen. Daarbij helpt het ook de waarde van uw pand te behouden.

In principe is een pand een keer per vijf jaar toe aan onderhoud. Ook wanneer u ziet dat er scheuren in de huidige verf van uw muren of kozijnen komen of blaasjes ontstaan in het oppervlak, weet u dat uw schilderwerk aan onderhoud toe is. Het kan voorkomen dat wij tijdens het onderhoud problemen tegenkomen zoals scheuren, vocht, houtrot, etc. Wanneer wij dit tegenkomen zullen wij u hier altijd van op de hoogte houden en de mogelijke oplossingen aangeven.

Of het nu om binnen of buiten schilderwerk gaat. Meijers Schilders is al jaren gespecialiseerd in onderhoudsschilderwerk en neemt dit graag voor u uit handen. Om uw woning de beste bescherming tegen Nederlandse weersinvloeden te geven, maken wij gebruik van de juiste materialen en technieken. Zo kunnen wij hoogwaardige kwaliteit leveren.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.